Nieuws

06-04-2017 09:35

Ideeëndouche op 16 mei in Zeist

Gratis naar Nederlands meest inspirerende congres?

PINC is een begrip. Adriaan van Dis omschreef het evenement als een ideeëndouche. Ook de vergelijking met een creatief oplaadpunt wordt wel gemaakt. PINC staat voor People, Ideas, Nature, Creativity. Het is een ééndaags congres met zestien presentaties van buitenlandse en Nederlandse sprekers. Innovatie en creativiteit vormen de rode draad.

Het is onmogelijk zestien mensen te vinden die iedereen in dezelfde mate boeien en raken. Zie PINC daarom als een boeket waarbij elke bezoeker weer andere bloemen het meest waardeert. De kracht zit in de combinatie en de compilatie van de sprekers.

PINC.18 vindt plaats op dinsdag 16 mei. De bijdragen van de zestien sprekers worden afgewisseld met verrassende optredens en andere intermezzo’s. Ook culinair heeft PINC een reputatie hoog te houden, of dat nu is met groene marshmallows of een spectaculaire compositie van kleine taartjes.

Deelname aan PINC.18 kost 800 euro (excl. BTW) inclusief ontbijt, lunch, borrel en informeel PINC-buffet, samen met de sprekers en overige deelnemers. Ook heeft PINC speciale bedrijfsarrangementen, inclusief creatieve teamsessie. Meer informatie op www.pinc.nl.

GRATIS NAAR NEDERLANDS MEEST INSPIRERENDE CONGRES?
Lezers van Utrecht Business maken kans op gratis deelname aan PINC.18. Beantwoord daartoe de volgende zin: Ik stap tijdens PINC graag onder de ideeëndouche, want…
Mail uw reactie voor 21 april naar ub@utrechtbusiness.nl. De inzender van de origineelste motivatie is 16 mei te gast op PINC.18.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement