Nieuws

24-05-2017 15:46

Verhuur kantoren Leidsche Rijn Centrum gestart

De verhuur van kantoren Uffizi en Rivoli in Leidsche Rijn Centrum is gestart. Met de verhuur van de kantoorpanden komt werken, ontspannen en wonen samen in Leidsche Rijn Centrum. Binnen de gebiedsontwikkeling van Utrechts tweede stadscentrum zijn twee gebouwen bestemd voor kantoorruimte met een totaal van 8.400 m². Het multi tenant kantoor Uffizi beschikt over 4.800 m². Het single tenant kantoor Rivoli beschikt over 3.600 m². De kantoorgebouwen kenmerken zich door een hoogwaardige architectuur en een uitstekende parkeernorm. In totaal komen er 1.200 bezoekers-parkeerplaatsen in Leidsche Rijn Centrum.

Eersteklas locatie
Uffizi en Rivoli zijn gevestigd op een eersteklas locatie in Utrecht. Naast en nabij de A2 en A12 en naast NS-station Utrecht Leidsche Rijn. Op de begane grond van de kantoren komen er leuke winkels, koffietentjes en restaurants langs boulevards, promenades en gezellige pleinen.

Meer informatie
Begeleidende verhuurmakelaars zijn JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Ga voor meer informatie naar www.rivolikantoren.nl. De kantoren zijn beschikbaar vanaf begin 2018.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement