Nieuws

13-07-2017 10:18

Van Wijk breidt uit op Het Klooster

Aannemersbedrijf Van Wijk kocht een kavel van bijna 3.500 m2 op bedrijvenpark Het Klooster. De grond ligt in Het Klooster-Noord ten zuiden van het huidige bedrijf. Van Wijk maakt dit terrein gereed voor extra opslag van materieel.

Directeur Chris van Wijk: “Als eerste bedrijf zijn wij in december 1983 gestart in het gebied en hebben Het Klooster zien verrijzen.” Van Wijk heeft zich de afgelopen decennia van eenmansbedrijf ontwikkeld tot middelgroot aannemersbedrijf. Het Klooster biedt verdere ruimte voor uitbreiding. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken: “Wij zijn verheugd en trots dat Van Wijk, een prominent Nieuwegeins familiebedrijf, ervoor gekozen heeft om door te groeien op Het Klooster. Daarmee zet het bedrijf een stap vooruit en laat het aan de regio zien dat het prima ondernemen is op Het Klooster.”

Op bedrijvenpark Het Klooster is al 34 ha verkocht en 16 ha gereserveerd. Op 1 september wordt het nieuwe pand van PostNL opgeleverd. Op de kavels van aannemersbedrijf Van den Heuvel en Somerset Capital Partners wordt volop gebouwd. Na de zomervakantie start de realisatie van het distributiecentrum van Exeter Property Group. Nieuwegein geeft op Het Klooster nog 25 hectare aan kavels uit.

Op de foto: wethouder Johan Gadella (rechts) feliciteert Chris van Wijk (foto Menno Ringnalda).

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement