Nieuws

23-08-2017 16:15

Nieuwbouw Poort van Breukelen snel van start

De Poort van Breukelen is een gepland bedrijfsverzamelgebouw vlakbij het NS Station Breukelen. 22 augustus werd de aanneemovereenkomst getekend, de bouw start eind dit jaar.

Het nieuwe complex heeft vijftien kantoor-/bedrijfsruimten die variabel zijn in te delen. Meer dan 60% is verkocht. “Vaak zijn dit soort panden in eigendom van institutionele beleggers, hier is dat niet het geval,” meldt Maarten Rövekamp van Rijn & Vecht Projectontwikkeling. De gebruikers zijn eigenaar en dus baas in eigen pand.

Het gaat om vijftien multifunctionele units met een variabele inhoud. De oplevering is casco, zodat indeling en inrichting kunnen worden afgestemd op de wensen van de individuele ondernemers. Bij de bouw worden duurzame en waar mogelijk onderhoudsvrije materialen gebruikt en het complex is optimaal geïsoleerd. Op het dak komen zonnepanelen over een oppervlak van 600 m
².

Op de foto: Maarten Rövekamp (Rijn & Vecht Projectontwikkeling, links) en Wim Romijn van Romijn Bouw tekenen de aanneemovereenkomst.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement