Nieuws

10-10-2017 09:11

DHL opent nieuw warehouse op Het Klooster

Met het ontkurken van een grote champagnefles is het nieuwste distributiecentrum van DHL Supply Chain in het Nieuwegeinse bedrijvenpark Het Klooster officieel in gebruik genomen. Het warehouse omvat is 23.000 m2 en is ontwikkeld door Prologis. Met dit distributiecentrum bedient DHL klanten op het gebied van automotive en technologie, activiteiten die nu nog uitgevoerd worden aan de Rutherfordweg in Utrecht.

“Met dit state-of-the-art pand kunnen we onze klanten nóg beter bedienen en tegelijkertijd onze groeiambitie verder gestalte geven,” meldt Jan-Willem de Jong, Business Unit Director Technology & Automotive van DHL Supply Benelux. “Op deze site in Nieuwegein kunnen we meegroeien met klanten, nieuwe klanten laten starten en vernieuwende oplossingen inzetten.”

Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken is blij met de nieuwe bewoner van Het Klooster "We zijn inmiddels de snelst groeiende logistieke (e-commerce)regio en hotspot nummer 1 voor nationale distributie. Onze Nieuwegeinse economie scoort heel hoog in de Elsevier top-50. Als gemeente zijn we hier trots op. Bovendien verheugt het ons dat opnieuw een A-merk op bedrijvenpark Het Klooster landt."

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement