Nieuws

15-03-2018 14:50

Nationale Meeting Award voor Postillion Hotel Utrecht Bunnik


Postillion Hotel Utrecht Bunnik sleepte de Nationale Meeting Award 2018 in de wacht. Het hotel mag zich de “Beste meeting- en eventlocatie van Nederland” noemen in de categorie XXL. Dit zijn locaties met een capaciteit van meer dan 500 personen. De jury was onder de indruk van de gastvrijheid bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik: "Die wordt hier echt met een hoofdletter geschreven. Je voelt je welkom, wordt onthaald als speciale gast en je voelt je daardoor bijzonder. De concepten Brainfood, Brain Breaks en Meetinghost staan ook echt in dienst van de gast.”

General manager Lodewijk van Grootel nam de prijs in ontvangst: “We hebben hier met het hele team hard voor gewerkt - en dat zullen we ook blijven doen. Ons streven is om volgend jaar weer in de finale te staan.”

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit. Er wordt gestreden in een vijftal categorieën.

Op de foto: Lodewijk van Grootel neemt namens Postillion Hotel Utrecht Bunnik de award in ontvangst (Foto Virgenie van Kessel).
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement