Nieuws

05-06-2018 09:54

Post Utrecht voor 90 procent verhuurd


a.s.r. real estate maakt bekend dat contracten zijn getekend met Bever Buitensport, Søstrene Grene en Ahold voor de retail units in Post Utrecht. Ahold gaat de Foodmarkt in het souterrain invullen met een nieuw te ontwikkelen concept. Hiermee is Post Utrecht voor 90% verhuurd. Eerder werden al overeenkomsten gesloten met Bibliotheek Utrecht voor de vestiging van de nieuwe Centrale Bibliotheek en met de gemeente Utrecht voor de exploitatie van de fietsenstalling met ruim 1000 fietsplekken. 

Post Utrecht
Het voormalige postkantoor aan de Neude in het hart van Utrecht wordt omgebouwd tot het multifunctionele complex Post Utrecht waarin de nieuwe Centrale Bibliotheek, winkels, een foodmarkt, horeca en een fietsenstalling worden gevestigd. Als alles volgens plan verloopt, wordt Post Utrecht vanaf medio 2019 gefaseerd opgeleverd, zodat de winkels hun deuren voor het publiek kunnen openen.

Ahold Foodmarkt
Ahold huurt ruim 1800 m² in het souterrain met een mooie nieuwe entree aan de Potterstraat. Hier wordt invulling gegeven aan een geheel nieuw concept van Ahold, waar beleving van eten centraal staat. 

Bever Buitensport
Bever biedt de ultieme buitenbeleving met uitrusting om echt van de natuur te kunnen genieten. Bever wil groter groeien in Utrecht en in Post Utrecht realiseert  zij een nieuwe winkel van ruim 1300 m² over twee verdiepingen aan de Oudegrachtzijde.
  
Søstrene Grene 
Søstrene Grene is een Deense winkelketen die in 1973 werd opgericht in Denemarken, door de zussen Anna en Clara. Søstrene Grene is een lifestyle winkel met producten voor in en om het huis naar laatste Deens design, tegen een scherpe prijs. De winkel in Post Utrecht beslaat 300 m². 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement