Nieuws

31-08-2018 16:24

Jaarbeurs bedankt mannen en vrouwen van de bouw

Het Jaarbeursplein nadert zijn voltooiing. Jarenlang werkten de mannen en vrouwen van de bouw in de vrieskou, de stromende regen en de brandende zon aan het plein dat 15 september officieel wordt geopend. Als afsluiting en dank voor al hun inzet werden zij gisteren uitgenodigd voor de Bier en Bitterballen Borrel op het terras van Restaurant Zeyn.

De bouwers hebben gezorgd voor een fantastisch plein, de ondergrondse parkeergarage en een mooie knip in de Croeselaan. Met het weghalen van de laatste hekken wordt duidelijk hoe imposant het plein is geworden. Bezoekers van Zeyn waren de afgelopen jaren getuige van de bouwactiviteiten. Voor Jaarbeurs reden om juist de bouwers uit te nodigen in bij Zeyn. Een ode aan noeste arbeid en doorzettingsvermogen om er samen iets moois van te maken. De borrel werd aangeboden door restaurant Zeyn en de Bouwbeurs, het grootste event voor de bouw in Nederland. 

Het Jaarbeursplein wordt op 15 september officieel geopend door wethouder Victor Eberhardt van de gemeente Utrecht, verantwoordelijk voor onder meer de ontwikkeling van het stationsgebied. Het Jaarbeursplein wordt ingewijd met de openingsact van het Uitfeest, tevens de start van het culturele seizoen. 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement