Nieuws

25-10-2016 09:21

Recordopbrengst golftoernooi voor Helen Dowling Instituut

Tijdens het HDI Charity Golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut werd 46.000 euro (netto) opgehaald. Ruim 100 deelnemers speelden 21 oktober het toernooi op de Noordwijkse Golfclub. Toernooiwinnaar was de flight van OCL Onroerend Goed. Het toernooi werd afgesloten met een borrel en diner. Tijdens het diner gingen veertien kavels onder de hamer.
 
Organisatoren van het toernooi waren ondernemers Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten), Marco ten Berge (Ten Events) en golfprofessional Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf). Hoofdsponsors van zijn De Kroon Facilitaire Diensten, Ten Events, Van Meeteren Golf en Kick Vormgeving & Media. Daarnaast stelden vele sponsors en tientallen bedrijven veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar.
 
Het Helen Dowling Instituut (HDI) biedt professionele psychologische zorg, verricht wetenschappelijk onderzoek en biedt scholing aan artsen en verpleegkundigen werkzaam in de oncologie. Alle activiteiten zijn erop gericht mensen en hun naasten te helpen de ziekte kanker emotioneel te verwerken. Het HDI is het oudste en grootste instituut in Nederland op het gebied van de psycho-oncologie en bestaat ruim 28 jaar.
 
Op de foto: Marco ten Berge, Ronald van Meeteren, Bram Kuiper (directeur HDI) en Kevin de Kroon. (foto: Baber Raja, baberraja.com)
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement