Nieuws

23-11-2016 10:32

Zorg van de Zaak en FC Utrecht maken werknemers weerbaarder

Met een relatie-event trappen Zorg van de Zaak en FC Utrecht op 23 november de campagne ‘Sterker op het Werk’ af. Hiermee willen zij het thema weerbaarheid op de werkvloer agenderen. Doel: werknemers zelfbewust en sterker maken tegen grensoverschrijdend gedrag en werkstress.

Op 23 november vinden in Stadion Galgenwaard interactieve workshops plaats onder leiding van professionals van Zorg van de Zaak en voetballers van FC Utrecht. Onder andere Mark van der Maarel, Yassin Ayoub en Robbin Ruiter laten tijdens deze workshops zien hoe zij als voetballer omgaan met werkstress, prestatiedruk en grensoverschrijdend gedrag. Keynotesprekers zijn Nederlands beste scheidsrechter Björn Kuipers, psychiater Bram Bakker Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. Zij gaan in op presteren onder druk en maken daarbij een vergelijking tussen mentale weerbaarheid op de werkvloer en in topsport.

De campagne “Sterker op het Werk” loopt tot 15 december. Ook daarna blijven Zorg van de Zaak en FC Utrecht zich inzetten voor een veilige werkomgeving. In Utrecht Business 6 is meer aandacht voor het gezamenlijke initiatief.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement