5 uur geleden
5 uur geleden
Op 1 december zijn in Theater Amsterdam de?Entree Awards uitgereikt: vakprijzen voor de beste nieuwe bars, restaurants, hotels en horecaprofessionals. Paloma in Utrecht werd uitgeroepen tot Best New Mega Restaurant 2025. De jury was zeer onder de indruk: “Het is hier beleving van de bovenste plank!" De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree.
Nominaties
Een onafhankelijke?vakjury?met onder andere trendwatchers, horecaondernemers en foodies bezocht afgelopen maanden 54 genomineerde horecabedrijven: 48 nieuwe zaken en zes zaken die niet nieuw zijn, maar wél aan de top staan. Ook werden twee persoonsgebonden prijzen?uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Voor deze laatste titel werd een competitiedag gehouden, onder leiding van een vakjury.
De jury over Paloma in Utrecht
“Bij Paloma vóel je de ervaring van deze ondernemers. Een restaurant met 250 stoelen elke avond vol krijgen, dat doe je niet zomaar. De hele operatie is gebouwd op snelheid, overzicht en constante kwaliteit. Met als resultaat dat dit concept met Spaanse tapas en dagelijks live entertainment niet alleen klopt, maar ook knalt. Beleving van de bovenste plank!”
Jury
De jury bestaat uit 23 specialisten, onder wie Ron Blaauw en Joris Bijdendijk (chefs), Ad Schaap (eigenaar De Beren) en Anne de Buck (oprichter Your Little Black Book). Voorzitter van de jury en hoofdredacteur van Entree Magazine Iris Kranenburg: “De juryleden zijn onafhankelijk en zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”
Alle winnaars van de Entree Awards
• SPOT in Langweer is Best New Dine & Drink concept local
• Café De Gaper in Leiden is Best New Dine & Drink concept midcity
• Jondani in Amsterdam is Best New Dine & Drink concept big city <100 guests
• Lucia in Rotterdam is Best New Dine & Drink concept big city 100 - 200 guests
• Paloma in Utrecht is Best New Mega Restaurant 240+ guests
• Thermen Berendonck in Wijchen is Best New Luxury Hotel
• Hotel De Zeevaartschool in Vlissingen is Best New Casual Hotel
• Mr. Simons in Geervliet is Best New Waterfront Restaurant
• Onda in Den Haag is Best New Restobar
• Advocatuur in Amsterdam is Best New Cocktailbar
• Beaumont in Maastricht is Best Family Owned Hotel
• Bjorn van Dijl is Horecaondernemer van het Jaar
• Jimmy Hu is Best Bartender
Foto: Pim Ras
Nominaties
Een onafhankelijke?vakjury?met onder andere trendwatchers, horecaondernemers en foodies bezocht afgelopen maanden 54 genomineerde horecabedrijven: 48 nieuwe zaken en zes zaken die niet nieuw zijn, maar wél aan de top staan. Ook werden twee persoonsgebonden prijzen?uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Voor deze laatste titel werd een competitiedag gehouden, onder leiding van een vakjury.
De jury over Paloma in Utrecht
“Bij Paloma vóel je de ervaring van deze ondernemers. Een restaurant met 250 stoelen elke avond vol krijgen, dat doe je niet zomaar. De hele operatie is gebouwd op snelheid, overzicht en constante kwaliteit. Met als resultaat dat dit concept met Spaanse tapas en dagelijks live entertainment niet alleen klopt, maar ook knalt. Beleving van de bovenste plank!”
Jury
De jury bestaat uit 23 specialisten, onder wie Ron Blaauw en Joris Bijdendijk (chefs), Ad Schaap (eigenaar De Beren) en Anne de Buck (oprichter Your Little Black Book). Voorzitter van de jury en hoofdredacteur van Entree Magazine Iris Kranenburg: “De juryleden zijn onafhankelijk en zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”
Alle winnaars van de Entree Awards
• SPOT in Langweer is Best New Dine & Drink concept local
• Café De Gaper in Leiden is Best New Dine & Drink concept midcity
• Jondani in Amsterdam is Best New Dine & Drink concept big city <100 guests
• Lucia in Rotterdam is Best New Dine & Drink concept big city 100 - 200 guests
• Paloma in Utrecht is Best New Mega Restaurant 240+ guests
• Thermen Berendonck in Wijchen is Best New Luxury Hotel
• Hotel De Zeevaartschool in Vlissingen is Best New Casual Hotel
• Mr. Simons in Geervliet is Best New Waterfront Restaurant
• Onda in Den Haag is Best New Restobar
• Advocatuur in Amsterdam is Best New Cocktailbar
• Beaumont in Maastricht is Best Family Owned Hotel
• Bjorn van Dijl is Horecaondernemer van het Jaar
• Jimmy Hu is Best Bartender
Foto: Pim Ras
Op de hoogte blijven van onze updates?



.gif)





.gif)
