Goede Doelenactie

Samen met het Nederlandse bedrijfsleven heeft Utrecht Business een speciale voetballenactie ontwikkeld. Daarbij worden maandelijks voetballen gedoneerd aan regionale stichtingen en voedselbanken. De stichting gebruiken de voetballen voor sportieve activiteiten en de voedselbanken schenken de voetballen aan jarige kinderen. Namens de goede doelen bedanken wij alle deelnemende bedrijven voor hun inzet.

Wat betekent het als je besluit de actie te ondersteunen?
Zoals gezegd wordt een voetbal aangeboden aan het goede doel van jouw keuze. Als bedankje ontvang je een jaar lang naamsvermelding op de websites van Utrecht Business en ELF Voetbal.

Ook ontvang je een jaar lang het magazine ELF Voetbal én PANNA!, zodat je deze actie kunt volgen. Je kunt, als je dat wilt, het magazine ook laten doorsturen naar een Ronald McDonaldhuis, een kinderziekenhuis of cadeau doen aan een relatie/vriend(in)/familielid.

De kosten om aan deze Goede Doelenactie deel te nemen bedragen € 99 per bal (excl. BTW). Doe je met drie ballen mee dan krijg je ook nog een - gratis - logoplaatsing in het magazine van ELF Voetbal. Bij een afname van vijf ballen plaatsen we zelfs een stukje tekst waarin je je bedrijf kunt presenteren.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijzondere actie? Stuur een mail naar Sindy Yuen via sindy@vanmunstermedia.nl

De volgende bedrijven doen mee aan de Goede Doelenactie

Theo Pouw bv
Isotopenweg 29
3542 AS Utrecht
Website
PKF Wallast Accountants en Belastingadviseurs
Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden
Website
Baker Tilly Utrecht
Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht
Website
SKEPP
Ootmarsumseweg 151
7665 RX Albergen
Website