Artikel

11-09-2017 10:42

Vijf items die het helemaal gaan maken op Utrechtse kantoren

Kantoorruimte huren? Doe dan je voordeel met de deze lijst met items om je kantoor van een upgrade te voorzien. Van een social media teller tot een belnisje, voor iedere ondernemer komen items voorbij. 
1. 3000 likes and still counting

Bedrijven schenken steeds meer aandacht aan social media. Toch zijn vaak niet alle werknemers hierbij betrokken en is men niet op de hoogte van het aantal likes of volgers. Dé oplossing: social media tellers. Verkrijgbaar voor onder meer Instagram en Facebook. Niet alleen functioneel, ook nog eens een supertof design item. Deze digitale tellers koppel je gemakkelijk aan je social media account, zo kan iedereen in één oogopslag zien hoe het ervoor staat. Een te gek item voor jouw kantoorruimte in Utrecht.

2. Even rustig bellen? Neem plaats in een belhuisje…

Is er geen afzonderlijke belruimte op kantoor maar heb je toch behoefte aan een plek om even rustig te kunnen bellen? Dan zijn belhuisjes de ideale oplossing! Je plaatst ze gemakkelijk in je eigen kantoorruimte en ze zijn op een speciale manier geïsoleerd zodat je geen geluidsoverlast hebt van je medecollega’s. Niet alleen superfunctioneel, ook nog eens een ontzettend hip item voor op kantoor.

3. … of loop naar een belnisje

Heeft jouw kantoor in Utrecht geen ruimte voor een belhuisje? Dan hebben we voor jou nog een andere oplossing, namelijk een belnisje (zie foto). Deze hippe belnisjes plaats je gemakkelijk in een algemene ruimte, hierdoor kunnen alle medewerkers er gebruik van maken. Dus heb jij een plek nodig om even rustig te bellen? Dan loop je simpelweg vanuit je kantoorruimte naar een belnisje toe. Op die manier heb jij geen last van je collega’s en hebben je collega’s geen last van jou. Lekker praktisch!

4. Een flexplek bemachtigen? Switch it on!

Flexwerkplekken met een twist, dat kan! Een toffe toevoeging voor je kantoorpand in Utrecht en ook nog eens erg handig. Voorzie alle flexwerkplekken van een eigen lampje dat je aan en uit kunt zetten. Zo kun je vanaf een afstandje al zien of er een plekje vrij is voor jou. En heb je een plekje gevonden? Switch it on.

5. Met kippen heb je iedere dag een vers eitje bij de lunch

Misschien wel het meest opmerkelijke verschijnsel voor op kantoor, kippen op het dak. Een te gekke toevoeging aan je kantoorpand. Niet alleen een ontzettende eyecatcher, ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend. Lekker toch, een vers eitje bij de lunch?

Dus wordt het tijd om jouw kantoorruimte in Utrecht op te leuken? Of kan jouw kantoor in Amsterdam wel een hip item gebruiken? Get inspired!