Artikel

01-12-2017 15:05

SKEPP heeft haar eerste URBAN-locatie geopend in Vianen


In het pand aan De Limiet in Vianen, vlakbij Utrecht, is de eerste URBAN-kantoorruimte gerealiseerd. URBAN is een van de stijlen van het prefab design inrichtingsconcept officeplanner en is gebaseerd op het door SKEPP ontwikkelde C4-concept. Het hele inrichtingsproces is 100% flexibel en bestaat uit duurzame producten. Hierdoor is het activity based werken in een stijlvolle omgeving.

URBAN, de industriële variant van officeplanner
Het inrichtingsconcept is gebaseerd op een vaste huurprijs per werkplek per maand van €233,-. Deze prijs is inclusief gas, water en licht. Ook een bijdrage van het onderhoud van het kantoorpand is inbegrepen. Bovendien ontvang je een inbouwpakket op maat en een goede WiFi-verbinding, een indelingsplan en een programma van eisen op basis van C4. Binnen één week is de overeengekomen inrichting gereed.
De URBAN-kantoorruimte kenmerkt door de ergonomische werkplekken, warme stoffen, lichte kleuren en een afgestemd pallet aan kleuren. Wanneer je graag een aanpassing aan de inrichting wilt doen, zoals extra werkplekken, dan kan dat door deze flexibiliteit binnen een week geregeld worden. Zo kun je inspelen op verandering, zoals een groeiende organisatie, automatisering of robotisering.

Het door SKEPP ontwikkelde C4-concept als basis voor URBAN
Met het C4-concept dat SKEPP ontwikkelde, heb je alles waaraan je behoefte hebt in je kantoorruimte. De 4 C’s staan voor: Connect, Conference, Cowork en Concentrate. Een informeel overleg, ruimte voor een belangrijke vergadering, uiteraard werkplekken en plekken om te concentreren; dit alles vind je in de URBAN-kantoorruimte.

Informeel overleggen, vergaderen, werken en terugtrekken
Een van de zones van C4 is Connect. De Team Table biedt plek om gezamenlijk te lunchen, de Lounge nodigt uit voor een kopje koffie met een zakenrelatie en in de Connect Bench overleg je even snel met je collega. Laatstgenoemde is bovendien om te turnen naar werkplekken. Iets dat de flexibiliteit van URBAN illustreert.

Wanneer je een meeting hebt waarin belangrijke onderwerpen besproken moeten worden is het fijn dat je hier ook de ruimte voor hebt. De Big Cocon biedt hier plaats voor en is onderdeel van de Conference-zone. Niet onbelangrijk in een kantoorruimte, zijn de werkplekken. Deze plekken zijn te vinden in de Workbase, dat onderdeel is van de Cowork-zone.
En dan zijn er nog plekken nodig in een kantoor waar je ruimte hebt om je terug te trekken en te concentreren. In de Small Cocon werk je zonder afgeleid te worden door omgevingsbeweging, in de Focus Chair kun je met je laptop op schoot werken in een ontspannen houding en in de Focus Booth heb je een afgezonderde werkplek.

De URBAN-kantoorruimte in Vianen bezichtigen
Ben je nieuwsgierig geraakt naar hoe onze eerste URBAN-kantoorruimte van SKEPP is geworden in Vianen? De URBAN-kantoorruimte in Vianen is op de 3D Viewer, video en foto’s is te zien. Voor een rondleiding op locatie kun je contact opnemen met SKEPP. Mocht je op zoek zijn naar een kantoor in Utrecht en omstreken, plan dan vooral een rondleiding.