Artikel

09-10-2018 10:51

Waarom je kantoorruimte zou moeten huren in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Houten

Kantoorruimte huren in de Utrechtse steden als Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein of Houten? Een kantoorruimte huren in de provincie Utrecht is aantrekkelijk. Dit vanwege de centrale ligging in Nederland. Zo zijn de steden makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of zelfs de fiets. De provincie is duurzaam en heeft een gezonde leefomgeving. Lees dit blog en kom erachter in welke stad jij jouw kantoorruimte moet vestigen! 

Utrecht, de kennisstad
Utrecht is de snelst groeiende stad van Nederland. De stad behoort al jaren tot de top van Europa op het gebied van kennis. Utrecht kenmerkt zich door het gezonde en stedelijke leven. Spreekt jou dit aan? Kies dan voor een kantoorruimte in Utrecht. 

Utrecht is niet alleen een gezonde en slimme stad, het is ook een levendige stad. Elke dag is er wel wat te doen of het nu goed of slecht weer is. Als je een kantoorruimte huurt in Utrecht kun je met mooi weer tijdens de pauze een bezoekje brengen aan de Domtoren of met slecht weer bezoek je het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Het historische Amersfoort 
Amersfoort is een stad dat in de Middeleeuwen ontstond. Wanneer je door de stad loopt kom je vele monumenten, smalle straten, grachten en typische details tegen uit deze tijd. Wil jij jouw kantoorruimte ook voorzien hebben van deze authentieke elementen? Huur dan jouw kantoorruimte in Amersfoort

Ook is er in de stad veel nieuwbouw te vinden. Amersfoort investeert namelijk veel in de economische groei. Momenteel is de stad dan ook op zoek naar ondernemers die zich willen vestigen in de stad. Het grootste bedrijventerrein in Amersfoort is bedrijventerrein Isselt, gevolgd door het levendige bedrijventerrein De Hoef. Vele internationale bedrijven hebben een kantoorruimte op dit bedrijventerrein. Een voordeel om jouw kantoorruimte in Amersfoort te huren is de bereikbaarheid. De stad is gelegen aan de snelwegen A1 en A28. Ook het openbaar vervoer is een goed alternatief. Vanaf station Amersfoort ben je via een van de vele verbindingen snel op jouw gewenste locatie.

Het goed bereikbare Nieuwegein 
De stad Nieuwegein is ingesloten door de snelwegen A2, A12 en de A27. Nieuwegein is een echte werk- en ondernemersstad. De stad is een goed alternatief wanneer je een kantoorruimte huren in Utrecht te duur vindt. Niet alleen is Niewegein goedkoper, ook is het er rustiger. Ideaal als je jouw kantoorruimte niet in de drukte gevestigd wilt hebben, maar je wel binnen 20 minuten in Utrecht bent. 

De stad kent vele hotspots. Zo heeft het winkelcentrum Cityplaza meer dan 150 verschillende winkels. Daarnaast is er doordeweeks een markt op de dinsdag en donderdag en beschikt de stad over vele restaurants en koffiebarretjes. Genoeg vermaak voor de middagpauze dus! 

Het actieve Houten
Houten is de laatste stad die we uitlichten in dit blog. Natuurlijk is er in de provincie veel meer aanbod aan kantoorruimte. Toch zijn er genoeg redenen om jouw kantoorruimte in stad Houten te huren. De stad is in 2018 verkozen tot fietsstad van het jaar. Door de investering van de gemeente in het aanleggen van fietspaden, ben je soms eerder met de fiets bij jouw kantoorruimte dan met de auto. Toch is de stad met de auto ook goed te bereiken. De A27 loopt namelijk langs de stad heen. Vlak aan de A27 bevindt zich een Van Der Valk hotel. Ideaal om hier klantrelaties mee naar toe te nemen voor een diner of om een overnachting voor de klanten te boeken. 

Gratis advies en eenvoudig kantoorruimte huren
Nog steeds geen keuze maken waar jij jouw kantoorruimte wilt huren? Bekijk het volledige kantorenaanbod op de gratis vergelijkingswebsite SKEPP.