Artikel

09-05-2019 15:37

Zo organiseer je het perfecte feestje zonder stress

Een feestje geven is leuk maar alles wat er aan vooraf gaat is vaak erg stressvol. Met deze tips word jij een echte partyplanner!

#1. Planning is key
Boodschappen zonder een boodschappen lijst is een no-go. Maak een boodschappen lijst voor dat je op pad gaat want dit neemt al een hele hoop stress weg. Je kan alles gewoon in je winkelkarretje kiepen en afvinken, super relaxed dus.

#2. Pinspiration
Kijk eens rond op Pinterest om ideeën op te doen over hoe jij jouw feest eruit wil laten zien. Zoek op party of birthday en je vindt de mooiste ideeën!

#3. Online shopping
Na een flinke dosis inspiratie kan je online zoeken naar de juiste ballonnen, slingers en andere benodigdheden om je feest op te pimpen. Alles wordt dan lekker thuis bezorgd en online heb je ook de meeste keuzes, al helemaal als het gaat om dat soort spullen.

#4. Schoon, schoner, schoonst
Natuurlijk wil jij dat alles spik en span is als het feest begint dus ga je alles helemaal top schoonmaken. Echter kan je dat beter niet doen omdat je dan de volgende dag weer alles schoon moet maken. Zorg ervoor dat alles gewoon opgeruimd is en het er schoon uitziet.

#5. Keep itsimple
Als je zelfgemaakte hapjes wil, kies dan voor snelle en makkelijke hapjes die je de dag ervoor zelf nog kan maken. Zo hou je op de dag van het feestje meer tijd over voor versiering en je perfecte party outfit. Dit haalt een hoop stress weg op de dag zelf.

#6. Help Please
Wees niet bang om je vrienden of vriendinnen in te schakelen op de dag van het feest. Ze kunnen je prima helpen met de kamer versieren, hapjes klaarzetten en ondertussen wordt het al gezelliger.

#7. Hey mister DJ
Vraag van tevoren of je vrienden hun favoriete nummers door willen sturen, op deze manier kun jij alvast een afspeellijst maken die iedereen leuk vindt! Dit zorgt ook voor een chillevibe want die mag niet ontbreken een Rookmachine kopen kopen voor bij de muziek is ook geen slecht idee!

#8. Papier hier
Waarschijnlijk doe je dit al, maar gebruik alleen papieren of plastic bekers en bordjes! De volgende dag loop je met een een vuilniszak door de kamer en huppa binnen no-time is alle troep weg.  Dit scheelt een hele hoop werk! 

Algemene voorwaarden | privacy statement