Artikel

27-06-2019 11:53

Voordelen van een kantoorruimte voor ZZP’ers

Voordelen van een kantoorruimte voor ZZP’ers
Je hebt steeds meer mogelijkheden om buitenshuis te gaan werken. Je eigen kantoorpand is mogelijk, een flexplek of in een pand een kantoor huren, het kan allemaal. Echter hoe kom je er achter wat het beste bij je past? Wanneer je je bevindt in de onderstaande beweringen is het wellicht tijd om eens te gaan kijken voor een extern kantoor.


Wanneer kies je voor een externe kantoorruimte?
Wanneer je veel contact hebt met je klanten of opdrachtgevers is een kantoor een professionele plek om de opdrachtgevers of klanten te ontvangen. Het is niet nodig om dat kantoor dan fulltime te huren. Je kan het ook flexibel huren, je huurt dan zolang jij het nodig hebt, dat kan een uur, maand of jaar zijn. Het kan allemaal.

Je bent op zoek naar uitbreiding
Gaat het zo goed met je bedrijf dat je in het achterhoofd hebt om personeel aan te gaan nemen? Dan is thuis werken geen optie meer. Je kan namelijk niet met je medewerkers aan de keukentafel aan de slag, je wilt je privé leven namelijk ook gescheiden houden. Een kantoor is ook beter voor het contact met de collega’s. Het is ook nog een efficiënter omdat je snel kan communiceren, schakelen en brainstormen.

Behoefte aan contact met andere ondernemers
Is je netwerk niet groot genoeg en wil je het graag uitbreiden? Een gedeelde werkplek is dan ideaal om je netwerk te vergroten. Ze noemen dat ook wel een coworking space je huurt dan samen met andere ondernemers een ruimte met alle benodigdheden die de andere ondernemers ook nodig hebben. In Utrecht zijn er genoeg van die coworking spaces dus wil je kantoorruimte huren in Utrecht, ga dan eens op zoek.

Faciliteiten van een kantoor
Wanneer je kiest voor een kantoor met full service krijg je niet alleen een werkruimte. Je kan dan gebruik maken van een secretaresse, receptie of schoonmaakservice. En niet alleen daarvoor maar ook voor een stomerijservice of een kinderdagverblijf. Bij de huur zijn ook vaak voorzieningen inbegrepen denk dan aan internet, koffie, thee en apparatuur.
 

Algemene voorwaarden | privacy statement