Nieuws

08-10-2018 16:49

Deelnemers voor onze zakenautotestdag op 18 oktober gezocht

Bent u zich serieus aan het oriënteren op een nieuwe zakenauto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld u dan nu aan voor de zakenautotestdag van Utrecht Business op donderdag 18 oktober. 


Wat houdt het in:

U rijdt op donderdag 18 oktober met meerdere testrijders naar verschillende locaties in de regio. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 2 van Utrecht Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 
Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige zakenautotestdag.

Programma
  • 12.00 uur Ontvangst testrijder met lunch bij startlocatie De Burgemeester, Raadhuisstraat 17, 3461 CW Linschoten
  • 13.00 uur Start testritten
  • 17.00 uur Afsluitende borrel bij De Burgemeester
Aanmelden als testrijder  Let op! vol=vol
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Of bent u op zoek naar een zakenauto en gevestigd in de provincie Utrecht? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geef dit dan aan via het aanmeldformulier!

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geÏnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de zakenautotestdag voor u zeker interessant. Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een locatie die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgt om zich te profileren.

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op TwitterFacebook of LinkedIn!

Deze testdag wordt u aangeboden door Utrecht Business. Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Jaap Kries op nummer 06-53824682