Nieuws

27-12-2018 13:47

Buurauto nu ook in zakelijk autodelen


In Amersfoort heeft Buurauto haar eerste volledig zakelijk klant verwelkomd. En niet zomaar een, Helma van Schendel van Willem&Drees Eemland & Foodvalley. Ondernemer Helma zet de Peugeot TP in om haar gezonde, biologische producten rond te brengen bij de klanten in haar regio.
Helma: “Ik word helemaal blij van mijn nieuwe elektrische auto. Naast de bakfietsen in de stad kan ik nu ook daar buiten mijn klanten met duurzaam vervoer bedienen”.

Samen delen
Elektrisch rijden zorgt voor minder uitstoot en is dus voor duurzame ondernemers als Helma een uitkomst. Bovendien is het nog duurzamer want als Helma geen gebruik maakt van de bestelauto dan kan ‘iemand’ anders in Amersfoort de auto gebruiken om bv. een bankje te vervoeren.

Actie
Willem&Drees met haar biologische, streekproducten, die haar boxen CO2 neutraal maakt, past goed bij de klanten van buurauto. Daarom heeft Buurauto samen met Helma een leuke actie bedacht. Wil jij als nieuwsbrieflezer van buurauto ook graag een keer de biologische producten van Willem&Drees uitproberen? Meld je aan op www.willemendrees.nl en gebruik de actiecode: buurauto. Dan ontvang je eenmalig een korting van 10,-! Ps. Deze code geldt niet alleen voor de regio van Helma maar voor heel Nederland!