Nieuws

07-01-2019 15:01

Kom jij ook naar dé sociale netwerkborrel voor ondernemers in de regio Utrecht?

 
Ontdek wat andere bedrijven al doen, geniet van een hapje en een drankje tijdens een aangeklede borrel en ontmoet inspirerende initiatieven uit de regio.
Dé sociale netwerkborrel voor bedrijven en ondernemers in de regio Utrecht. Dit is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en elkaar uitdagen om iets terug te doen voor de stad. Samen invulling geven aan social return. 
 
Wat was de eerste netwerk borrel van de Uitdaging bij Grand Hotel Karel V een succes! Heb je de aftermovie al gezien? 
Naast dat het een heel erg leuke borrel was, heeft de borrel direct al maatschappelijke impact opgeleverd en zijn er contacten gelegd die tot mooie samenwerkingen hebben geleid.
Zo heeft één van de buddies van Buddy to Buddy een stage plek gevonden, is I-did met het werkspoor in gesprek over een werkplek en hebben bureau Dietz Communicatie en de vrijwilligerscentrale de handen ineen geslagen.
 
Dit smaakt natuurlijk naar meer! Daarom is op 10 januari de 2e editie in Stadion Galgenwaard waarbij FC Utrecht in samenwerking met Galgenwaard Events onze gastheer is.
Als geen ander is FC Utrecht het voorbeeld in het teruggeven aan Utrechtse samenleving en heeft de club een grote maatschappelijke betrokkenheid. Deze samenwerking is  een 1-2-tje waarin wij jou graag de bal toespelen. 
Ook tijdens deze borrel worden er weer mooie dingen verloot, waaronder een VIP-arrangement bij FC Utrecht Business.  

De Utrechtse Uitdaging