Nieuws

26-02-2019 15:33

Vierde vestiging van Flexizone in Almere

Flexizone opent op 19 maart aanstaande officieel de deuren van haar vierde vestiging in Nederland. Het bedrijfsgebouw aan de Transistorweg 151 in Almere bestaat in totaal uit 4.755 m2. Hiermee biedt Flexizone nu in totaal 44.326 m2 flexibele werkruimte aan.

Commercieel directeur en Co-founder van Flexizone, Sylvia de Haas heeft een duidelijke strategie voor ogen: “De groeiende vraag naar flexibiliteit en gemak binnen de kantorenmarkt is geen nieuws meer. Vooral voor zzp-ers en de MKB is dit geen wens maar een eis. Het is ook niet voor niets van concepten als Tribes en TOO zo succesvol zijn. Maar de meeste van deze concepten bieden uiteindelijk niet de beste oplossing voor een andere groep ondernemers. Namelijk de ondernemers die dingen creëren. Daarom bieden wij deze ondernemers onder 1 dak de ruimte die ze nodig hebben. Kantoorruimte, maar tevens ook de mogelijkheid om echt dingen te ‘maken’ in speciaal daarvoor bestemde werkplaatsen. En de mogelijkheid om dingen op te slaan binnen handbereik.”

Doorgroeien tot 100.000 m2
Flexizone heeft sinds de lancering in 2015 4 locaties in Nederland en 1 locatie in Duitsland. Onlangs werden bedrijfsgebouwen aangekocht in o.a. Houten, Utrecht, Dordrecht en Rotterdam. Deze locaties openen allen in 2019. De ambitie is om door te groeien naar tenminste 100.000 m2 flexibele werkruimte in Nederland.

Voor meer informatie over de aanstaande opening op 19 maart:  zie https://www.flexizone.nl/event/grand-opening-flexizone-almere/