Nieuws

27-06-2019 11:41

Steek er bovenuit met jouw bedrijf: hier de beste tips!

Een professioneel imago creëren dat potentiële klanten vertrouwen biedt, dat is een belangrijk onderdeel in de eerste fase van een kleine onderneming. Berichten die je naar buiten brengt en het imago dat daar bij hoort zorgt voor de perceptie van jouw bedrijf. Je kan ervoor zorgen dat dit positief is door bijvoorbeeld een professioneel visitekaartje te laten bedrukken, het gaat veel verder dan alleen dat. Ook de omgeving waar jouw bedrijf in opereert werkt hier aan mee. Hier hebben we nog een paar tips om een professionele uitstraling te creëren voor je bedrijf.

Bedrijfsadres
Een professioneel zakelijk adres krijgen is een van de eerste stappen die kleine ondernemers kunnen nemen, alleen dat zorgt al voor een professioneler imago. Zelfs als je thuis je werk verricht is de presentatie van een zakelijk adres een goede toevoeging aan je imago. Het zorgt niet alleen voor een professioneler imago maar het stelt je ook in staat om post en andere nuttige diensten te ontvangen. Zoals print/faxdiensten maar ook een zakelijk telefoonnummer enz. Realiseer dit met een service kantoor of virtueel kantoor.

Aanwezig op het web
Tegenwoordig komen de meeste mensen voor het eerst in contact met een bedrijf doormiddel van een website. Een goed ontworpen en informatieve site is dus ondenkbaar in deze tijd. Op de site maakt men namelijk voor het eerst kennis en dat moet gelijk goed zijn. Wanneer je een suffe of rommelige site hebt zijn je klanten snel uitgekeken. Zorg er dus voor dat het er betrouwbaar uit ziet en je diensten/producten eerlijk en netjes duidelijk maakt.

Kantoorruimte
Wanneer je bedrijf zodanig groot is geworden dat je kantoorruimte nodig hebt moet je er over nadenken het imago van jouw bedrijf te vernieuwen. Een kantoor is een belangrijk onderdeel van het imago dat je uitstraalt naar je klanten, het moet er netjes en goed uit zien. Heb je een vage locatie en een kantoor waar op de parkeerplaats allemaal onkruid hoog staat en alles vies is heeft de klant er al een minder goede ervaring bij. Doe je het tegenovergestelde kan je juist klanten voor je winnen. Een goede locatie, modern en goed ingericht gebouw is dus een belangrijke zaak om vertrouwen bij je klanten te winnen.

Promotionele artikelen
Niet alleen sponsoring helpt maar ook pennen of Notitieblok bedrukkenlaten bedrukken.
Promotie van een bedrijf begint al bij het logo. Wanneer ze jouw logo zien moet men al weten over welk bedrijf het gaat. Daar komt bij dat je veel gezien moet worden en een professioneel maar vooral strak logo hebt. Een pakkende zin kan daar ook bij helpen. Hoe je veel gezien kan worden kan je vooral doen door online te promoten maar ook offline te promoten dit moet elkaar goed aanvullen. Bij offline promotie moet je denken aan vlaggen bij het kantoor of sponsoring bij clubs of evenementen.
 

Algemene voorwaarden | privacy statement