Nieuws

07-01-2020 10:49

Veenman verhuist naar nieuw kantoor in De Meern

Veenman heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in De Meern. Dit centrale kantoor is ook het nieuwe onderkomen van Xerox, het moederbedrijf van Veenman. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, met elk hun eigen bekende identiteit en dienstverlening. Het nieuwe kantoor vergemakkelijkt de communicatie, de interactie en kennisdeling tussen beide bedrijven.

Wilco van Bezooijen, algemeen directeur van Veenman: “Doordat we samen in één pand zitten wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals finance, maar ook service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen. Veenman blijft zich richten op het MKB+-segment, terwijl Xerox de grotere bedrijven bedient. Het aanbod aan diensten en producten sluit goed op elkaar aan. Maar belangrijker is het dat we door onze kracht met die van Xerox te bundelen, we samen met onze klanten kunnen innoveren en hen de allerbeste technologische oplossingen kunnen bieden om hun informatiemomenten te optimaliseren.”

Beide bedrijven verwachten dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit van hun eigen organisatie beter kan ondersteunen. Net als het voormalige kantoor in Rotterdam is ook dit kantoor ingericht als een Smart Office en fungeert het ook als een showroom. Hierdoor kunnen Veenman en Xerox aan hun klanten innovatieve technologische oplossingen in de praktijk demonstreren.

Het nieuwe adres van Veenman is: 
Rijnzathe 12
3454 PV De Meern
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement