Nieuws

01-10-2020 16:08

Hofclub verwelkomt twee nieuwe huurders

Hofclub Werken & Vergaderen Woerden verwelkomt twee nieuwe bedrijven! Vanaf september 2020 heeft R92 en The Sales Clique hun intrek genomen bij het Woerdense werk- en vergaderconcept Hofclub Werken & Vergaderen. Beide bedrijven huren kantoorruimten om klanten te ontvangen, hun diensten uit te voeren en trainingen te geven in één van de vijf vergaderruimten. R92 en The Sales Clique waren beide op zoek naar ruime kantoorruimten, midden in het land waar alle faciliteiten aanwezig zijn én waar je gelijk aan de slag kunt. ‘Wij werden al tijdens de eerste bezichtiging gegrepen door de dynamiek die er heerst, de energieke sfeer en het thuisgevoel ', aldus de twee enthousiaste huurders.

R92: Trainingen en consultatie Het landelijk opererend bij- en nascholingsinstituut R92 houdt zich bezig met het verzorgen van trainingen en consultatie op het gebied van Rehabilitatie. Ze richten zich met uitgebreide scholingsprogramma vooral op hulpverleners in Nederlandse en Belgische instellingen in de Geestelijke Gezondheidszorg en Welzijn.

Hoger klantenloyaliteit?
The Sales Clique is een internationale partner voor strategische verkoopbeheer en commerciële bedrijfsontwikkeling. Start-ups en salesprofessionals worden geadviseerd en ondersteund. Met de focus gericht op distributie strategieën, verkoopbeleid en -processen en het creëren van een hoger klantenloyaliteit.

Over Hofclub Werken & Vergaderen
Hofclub Werken & Vergaderen is een werk- en vergaderlocatie voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen met een locatie in Woerden en Utrecht. Naast de verhuur van kantoren en flexwerkplekken biedt Hofclub Werken & Vergaderen vergaderruimten aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. Beide locaties zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en events met diverse arrangementen.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement