Nieuws

30-06-2021 15:57

Proost op start bouw LEVELS Utrecht

Op 29 juni jl. proostten de toekomstige bewoners van nieuwbouwproject LEVELS te Utrecht op een voorspoedige bouw van hun nieuwe woning. Dit ‘start bouw feestje’ vond in verband met de coronamaatregelen niet op de bouwplaats zelf plaats, maar op het terras van naastgelegen foodbar ‘Buiten bij de Sluis’.
 
De bezoekers waren ingedeeld in twee shifts, waarbij er voor ieder huishouden een eigen tafel ingericht was om zo voldoende afstand tot elkaar te kunnen bewaren. Vanaf het terras konden de toekomstige bewoners van blok H10 zien dat de vloeren op de begane grond reeds zijn gelegd. Dit blok telt 32 woningen van de in totaal 70 woningen in project LEVELS. Het blok wordt voorzien van een prachtige binnentuin die gezamenlijk zal worden beheerd door de kopers.
 
Trots
“Wat LEVELS uniek maakt, is de vooruitstrevende inzet op circulariteit en een gezond stedelijk leven. Een ontwikkeling die als voorbeeld dient en waar we als Janssen de Jong Projectontwikkeling trots op zijn”, aldus Mark van Doorn, algemeen directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling. Ton Janssen Steenberg vult namens bouwcombinatie Janssen de Jong Bouw en Van Schijndel aan: “We zijn trots dat we dit duurzame project met mooie architectuur mogen bouwen voor Janssen de Jong Projectontwikkeling.” 

2022 opgeleverd
Naar verwachting wordt blok H10 in de tweede helft van 2022 opgeleverd. Inmiddels is er ook gestart met de bouw van het tweede blok met in totaal 33 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het feestelijke start bouw moment voor dit blok zal na de zomervakantie plaatsvinden.
 
Nog enkele woningen te koop
Het eerste blok is reeds volledig uitverkocht, in de overige bouwblokken zijn nog enkele woningen - voornamelijk herenhuizen en enkele beneden-bovenwoningen - te koop. Mocht u nog twijfelen of nieuwbouw iets voor u is, twijfel dan niet langer! Nu profiteert u nog van maximale flexibiliteit om samen met de kopersbegeleider uw woondromen te laten uitkomen. Kijk voor meer informatie op: www.levelsutrecht.nl.
 
Over LEVELS
Het plan LEVELS omvat de ontwikkeling en realisatie van 70 woningen in 37 verschillende typen in de wijk Leidsche Rijn Centrum Oost in Utrecht. Leidsche Rijn Centrum is als woonlocatie sterk in ontwikkeling. Het plan draagt hieraan bij door de gevarieerd samengestelde bouwblokken met stedelijke allure. Binnentuinen met een zeer groene, ecologische uitstraling. Wonen én mobiliteit door het aanbieden van elektrische deelauto’s en deelfietsen. Een grensverleggende ambitie op het gebied van duurzaamheid en gezonde verstedelijking, die volledig aansluit op het thema Healthy Urban Living van de gemeente Utrecht. Dat is de kern van LEVELS.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement