Nieuws

15-07-2021 09:40

CMC verkoopt Vendelier 65 in Veenendaal

CMC heeft per 1 juli het kantoorgebouw “Diamant II”, gelegen aan de Vendelier 65 in Veenendaal verkocht. Het verkochte gebouw met een oppervlakte van circa 3.613 m² wordt op dit moment gehuurd door zes verschillende huurders. Dankzij een goede relatie met de huurders zijn alle huidige huurcontracten verlengd en zijn er ook nieuwe huurderstoegevoegd aan het complex. 

Kantoorgebouw ‘Diamant II’ maakt deel uit van het project Diamant Kantoren op De Vendel, het enige kantorenpark van Veenendaal. Het prominent gelegen project bestaat uit drie kantoorgebouwen, waarvan de twee buitenste gebouwen vijf bouwlagen hoog zijn en het middelste gebouw uit negen bouwlagen bestaat. ‘Diamant II’ is het middelste gebouw. Het ontwerp, uitgevoerd in een gemetselde gevel, geeft het gebouw een luxe en tijdloze uitstraling. Mede door de unieke zichtlocatie direct aan de autosnelweg A12 hebben zich in de directe omgeving reeds vele (inter-) nationale organisaties gevestigd. 

De afgelopen jaren heeft verkoper geïnvesteerd om meerwaarde te creëren voor het kantoorgebouw, zoals het in orde brengen en verduurzamen van bestaande installaties. Hierdoor is het energielabel geüpgraded naar label B. CMC heeft verkopende partij M7 Real Estate geadviseerd bij deze transactie.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement