Nieuws

13-10-2022 09:53

Nieuwe directeur Berghotel

Thomas van Arkel droeg per 1 oktober het directeurschap van het Amersfoortse Berghotel over aan zijn opvolger Ben Gerrits. “Ben en ik hebben het afgelopen jaar nauw samengewerkt tijdens de herstart van het hotel na de coronacrisis. Ik heb besloten mijn ambitie en ondernemersdroom na te jagen, het starten van een eigen projectmanagement- en consultancybedrijf. Ben is een zeer geschikte kandidaat om het hotel naar het volgende niveau te tillen en de koers door te zetten.”

Ben Gerrits is al jaren actief op managementposities binnen verschillende hotels in Midden-Nederland. “Met deze stap voorwaarts maak ik mijn ambitie waar om directeur te worden van het Berghotel. Ik ben trots en vereerd dat ik deze rol mag vervullen.”

Het Berghotel behoorde het afgelopen decennium tot verschillende hotelketens. Eerder dit jaar werd de samenwerking met BWN Hotel Group aangepast naar een soft-brand-variant. Dit geeft het hotel de ruimte om het eigen merk uit te dragen. Het maakt het Berghotel tot het enige hotel van haar omvang dat niet tot een keten behoort.

De vernieuwde koers richt zich op drie labels: het Berghotel Boutique Hotel, Brasserie 1903 en het Berghotel Meeting Center. Dit werd onlangs door YOIN excellent meeting places beoordeeld met een 9 en is daarmee uitgeroepen tot ‘Excellent Meeting Place’.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement