Nieuws

13-10-2022 16:13

Kom naar de theatervoorstelling over werkgeluk

Woensdagavond 19 oktober is er een unieke kans voor bedrijven en overheden in de regio. Met een gratis try-out in Houten kunnen zij dan kijken of de nieuwe theatervoorstelling over werkgeluk ‘Heb ik even geluk!’ wellicht iets voor hun organisatie is. Juist in deze tijden waarin de spanning oploopt, is het immers belangrijk om te werken aan plezier op het werk.

‘Heb ik even geluk!’ is de solovoorstelling van Ewald van Kouwen. Hij geeft al meer dan vijftien jaar lezingen voor gerenommeerde organisaties, zoals Rabobank, KPN, Belastingdienst, Océ?, Ministerie van Defensie en Start People. 

Ook staat hij – als aanvoerder van de beweging Positief Coachen – in het theater met zijn succesvolle voorstellingen (zoals ‘Wel winnen, hè!’, waar 100.000 mensen van genoten hebben). 

‘Heb ik even geluk!’ gaat over hoe organisaties – juist als het spannend is zoals in deze tijden – toch samen kunnen werken aan meer plezier op het werk. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, hogere werktevredenheid (en dus minder afhakers) en meer aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers. 

Het event op woensdag 19 oktober 2022 vindt plaats in theater Aan De Slinger in Houten. Inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar wel vooraf aanmelden: www.aandeslinger.nl/programma/heb-ik-even-geluk. Daar is ook de trailer te vinden.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement