Nieuws

29-11-2022 09:25

Drommedaris onderdeel Dotslash-community

Het Utrechtse kantoor de Drommedaris aan de Europalaan krijgt een nieuwe toekomst. Na een grondige modernisering en verduurzaming is het markante gebouw aan de A12 onderdeel van Dotslash. Daarmee biedt de Drommedaris 4.000 m2 kantoorruimte voor regionale startups en scaleups.

Dotslash is een community waar ondernemers, investeerders en corporates elkaar ontmoeten om groei te versnellen. In samenwerking met de gemeente Utrecht, Rabobank, Capgemini, Startup Utrecht, SHV, Deloitte, Philadelphia, nlgroeit en BORON breidde Dotslash in vier jaar uit van 5.000 naar 24.000 m2. De campus aan de Europalaan huisvest inmiddels 220 startups en scaleups.

Bij de Drommedaris slaan de ondernemersfamilies Fentener van Vlissingen (BORON) en Zeeman (Green Real Estate, eigenaar van het gebouw) de handen ineen. Volgens Michiel Smits, Asset Manager bij Green Real Estate is Dotslash de ideale formule voor de Drommedaris. “Het is een creatief, levendig en ondernemend ecosysteem waar de beste ideeën tot leven komen. Deze energie en dynamiek zorgen ervoor dat ook het Utrechtse icoon de Drommedaris weer tot leven komt.”

Jelle Drijver van Dotslash is blij met de samenwerking. “Hierdoor kunnen we onze community laten doorgroeien en krijgt het pand schuin tegenover de huidige campus na tien jaar leegstand de perfecte bestemming.”
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement