Healey Museum: unieke plek voor zakelijke events

Magazines | Utrecht Business Nr 2 2019 | Lees volledige uitgave online

In 2012 opende een uniek museum in Vreeland haar deuren. Het Healey Museum is namelijk het enige ter wereld! Het is representatief gelegen langs de Vecht, op het terrein van de poloclub Groot Kantwijk, te Vreeland. Vanwege de nabijheid van de N201 is het museum makkelijk te bereiken. Er is parkeergelegenheid voor ca. 50 auto's. Door de omvang en diversiteit van de collectie is deze voor iedere bezoeker interessant. Uiteraard staat er een groot aantal (bijzondere) auto's met de naam Healey, maar ook memorabilia en modelautootjes ontbreken niet. De oprichter, Hans van de Kerkhof, is graag bereid om persoonlijk een rondleiding te verzorgen. Een geheel in Engelse stijl ingerichte sfeervolle museumwinkel completeert het geheel.

Bijeenkomsten

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven maken veelvuldig

gebruik van het museum voor het organiseren van bijeenkomsten. Zo behoren bedrijfspresentaties, vergaderingen, diners, lunches, borrels en barbecues allemaal tot de mogelijkheden. Het museum kan gezelschappen van 20 tot 100 personen faciliteren. Voor iedere bijeenkomst wordt het museum conform de wensen van de gebrui-ker en de mogelijkheden van de ruimte speciaal ingericht. De vaste partner voor de catering is Traiteurie Oud Loosdrecht. Traiteurie Oud Loosdrecht bestaat al 25 jaar en is in staat om aan al uw cateringwen-sen te vervullen.

Voor informatie over de kosten en mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de site: www.healeymuseum.nl onder 'locatie verhuur'.

Healey Museum

Groot Kantwijk

Bergseweg 28q

3633 AK Vreeland

www.healeymuseum.nl

Telefoon: 06 81 733 208

Email: info@healeymuseum.nl

In Vreeland is sinds 2012 het enige Healey Museum ter wereld te vinden. Niet alleen leuk om te genieten van alles wat met het automerk te maken heeft, maar ook zeer geschikt als locatie voor bedrijfspresen-taties, vergaderingen, diners, lunches, borrels en barbecues.

Healey Museum

Unieke plek voor zakelijke meetings

Profiel Healey Museum

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement