Utrechts hart klopt voor gezondheid tijdens Dutch Health Week

Magazines | Utrecht Business Nr3 2023 | Lees volledige uitgave online

“Doel van Dutch Health Week is om gezondheid en zorg te verbeteren,” aldus Ruud Koolen, director van organisator Dutch Health Hub. “Samen met partners als ROM Utrecht Region, Sportcampus Traiectum en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie gaan we diep in op actuele vraagstukken om de zorg sterker te maken.”

Voorsorteren op regiopositionering
“We verzamelen alle kennis in één week op één plek: Utrecht,” vervolgt Koolen. “Dat is de kracht voor zowel bezoekers, exposanten als organisatoren. We zijn blij dat we tijdens Dutch Health Week de handen ineen slaan met meer dan twintig partners. Zo kunnen we voor toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg overeind houden. Met Dutch Health Week sorteren we al sinds 2021 voor op de regiopositionering Utrecht, Heart of Health.”

Nieuwe technologie in de spotlights
Eén van de evenementen tijdens Dutch Health Week was Zorg & ICT. Dit grootste healthtechevent van Nederland stond volledig in het teken van nieuwe technologieën voor de zorg. Topsprekers als UMCU-bestuurder Margriet Schneider, Diederik Gommers en Marcel Levi inspireerden de bezoekers. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie sloot aan met een tweedaags symposium. Verder waren er tijdens Dutch Health Week congressen over onder meer tandartsenzorg, zelfstandige klinieken en palliatieve zorg.

In 2024 nog groter
De volgende editie vindt plaats van 8 tot 14 april 2024. “Dutch Health Week 2024 wordt sowieso veel groter, met twee extra beurzen Zorg & Facility en Zorg & Food,” zegt Koolen. “We nodigen partners in stad en regio van harte uit om zich aan te sluiten.”

Meer weten? Mail ruud.koolen@jaarbeurs.nl of bel 06 55 00 07 51.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement