Nieuws

16-03-2018 09:56

Vapiano opent tiende restaurant in Utrecht


De innovatieve restaurantketen Vapiano opent op 15 maart 2018 haar tiende vestiging in Nederland. Utrecht wordt toegevoegd aan het portfolio van negen restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Groningen en Almere. In het vernieuwde Hoog Catharijne kunnen gasten bij Vapiano genieten van versbereide Italiaanse gerechten als huisgemaakte pasta, steenovenpizza’s en salades. Het restaurant biedt tevens een optie tot Take Away voor (trein)reizigers.

Het succes van Vapiano is te wijden aan de vernieuwende eetbelevenis waarbij versheid, transparantie en kwaliteit voorop staan. Elke dag worden de gerechten vers bereid, waaronder de tien soorten pasta (waarvan twee volkoren). Sinds kort serveert Vapiano in alle filialen in Nederland ook glutenvrije pasta en pizza. De pasta wordt dagelijks zichtbaar voor de gasten in de open Manifattura vers gedraaid. De gerechten worden vervolgens door een Vapianist snel en volgens de specifieke persoonlijke wensen van de gast ter plekke bereid. Het handige bestelsysteem van Vapiano geeft de gasten alle vrijheid. Bij binnenkomst ontvangt de gast een pasje waarop alle bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Na afloop kan alles gemakkelijk en snel in één keer bij de kassa worden afgerekend. Vapiano richt zich op een brede doelgroep, van jong tot oud, van gezinnen tot studenten. Voor trendsetters en fijnproevers op zoek naar vers bereide gerechten en ontspanning: het typische Mediterrane gevoel in een moderne omgeving. Ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding spreekt velen aan; voor een pasta, salade of pizza betaalt men tussen de € 4,50 en €10,50. Vapiano biedt een perfecte combinatie van vers, smakelijk, snel en betaalbaar. Alle maaltijden zijn daarbij ook geschikt voor thuis.

Sfeervol design
Iedere Vapiano wordt gekenmerkt door een stijlvol urban design interieur ontworpen door de Milanese ontwerper Matteo Thun. Eyecatchers als een honderd jaar oude olijfboom, een green wall van groene beplanting en fijngesneden eikenhouten meubilair geven de vestiging in Utrecht een natuurlijke uitstraling. Lange tafels en banken nodigen uit tot sociaal contact en een ongedwongen
samenzijn met vrienden, familie of gewoon met andere gasten. De decoratieve elementen zoals verse kruiden, sfeervolle zwart/wit foto’s en rode kleuraccenten versterken de versheid en authenticiteit waar Vapiano voor staat.

Het nieuwe restaurant in Hoog Catharijne telt 531 zitplaatsen verdeeld over 1.300 vierkante meter met twee verdiepingen. Op de begane grond en naast de uitgang van Utrecht Centraal kunnen gasten terecht voor de Take Away, op de eerste verdieping bevinden zich de keuken en het restaurant, op de tweede verdieping is er een zonnig dakterras. Het team van circa 80 Vapianisti staat onder leiding van Vijay van der Vliet.

Adres
Stationsplein 4 
3511 ED Utrecht 
Tel.: 030-2006930
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement