Nieuws

19-06-2018 08:35

Zzp'ers gezocht voor proef 'Boekhouden, belastingaangifte en betalen in een'

Ziet u op tegen de boekhouding? Bang voor fouten, en gedoe met de Belastingdienst? Nergens voor nodig. U kunt u nu aanmelden voor een proef met online boekhoudpakketten waarmee u in één moeite door uw boekhouding, btw-aangifte en betaling regelt. De proef 'Boekhouden, belastingaangifte en betalen in één' is een samenwerking tussen de Belastingdienst en de stichting Zeker-OnLine. Hij is in januari 2018 van start gegaan en duurt 2 jaar. Deelnemers krijgen de online boekhoudpakketten voor een speciale prijs. Er kunnen in totaal 2.500 zzp’ers meedoen.


Zo werkt het
Als u van de partij bent, gaat u aan de slag met een online boekhoudpakket in een veilige omgeving, dat automatisch de gegevens voor uw btw-aangifte klaarzet. Vervolgens verzendt u uw aangifte vanuit het pakket en betaalt u met iDeal.

Tijdens de proef horen wij graag uw ervaringen, via enquêtes of een interview. 
U krijgt een onderzoeksvergoeding van € 25 als u minimaal 4 online enquêtes invult. 
Werkt u mee aan een interview, dan geldt een uurtarief van € 50 (exclusief btw).

Natuurlijk is het veilig
Het is in uw én ons belang dat uw gegevens in goede handen zijn en blijven. Daarom werken wij samen met aanbieders van online boekhoudpakketten die het keurmerk Zeker-OnLine dragen. Een pakket krijgt dit keurmerk pas als de betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit ervan vaststaan.

Aanmelden?
Dat doet u bij Zeker-OnLine.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement