Nieuws

15-04-2015 12:13

MOBIEL KANTOOR

Innovatieve reisbenodigdheden voor de professional

We werken allang niet meer van 9 tot 5 op kantoor, maar regelmatig ook vanuit huis of onderweg. Bovendien wordt er steeds vaker en langer gereisd. Van forenzen tussen huis en kantoor tot een zakenreis van één of meerdere dagen. Deze flexibele werkomgeving maakt dat je je kantoor overal mee naartoe moet kunnen nemen. Immers, met je laptop, smartphone en tablet binnen handbereik kun je overal en altijd aan de slag. Met de nieuwe Complete Smart Traveller range heeft Leitz een serie slimme producten speciaal voor zakelijke reizigers ontwikkeld. Zoals een laptoptas met maar liefst 18 handige opbergvakken, waarin je al je mobiele apparaten, bijbehorende accessoires en andere benodigdheden voor onderweg veilig en overzichtelijk kunt opbergen.

De Leitz Complete Smart Traveller laptoptas geeft via een slim opbergsysteem snel toegang tot je smartphone,
e-reader en zelfs paspoort en pennen. Naast een vak voor de laptop beschikt de tas ook over een met fleece gevoerd vak voor je tablet en doorzichtige opbergvakken waarin kabels, adapters en kleine accessoires kunnen worden opgeborgen. Natuurlijk is er ook gedacht aan een apart vakje voor drinkfles of paraplu en heeft de tas een geïntegreerd reinigingsdoekje en sleutelhouder. Er is zelfs een geheim telefoonvakje met geïntegreerde koptelefoonaansluiting. Voor de zakelijke reizigers die graag hun handen vrij hebben, is de laptoptas ook in een lichtgewicht rugzakversie verkrijgbaar. Voorzien van geventileerde rug, trolleybevestiging en met een apart vakje aan de voorzijde dat snel toegang geeft tot je telefoon of zonnebril.
 
Internationale design awards
De Leitz Complete Smart Traveller laptoptassen zijn niet alleen slim en comfortabel, maar ze mogen zeker ook gezien worden, dankzij hun design dat functionaliteit en stijl combineert. Zo heeft de serie inmiddels al twee internationale design prijzen in de wacht gesleept: zowel de prestigieuze Red Dot Award 2015 als de iF Design Award 2015.

De Leitz Complete Smart Traveller laptoptas is verkrijgbaar in 13” en 15”.
Adviesprijs vanaf € 97,50 (incl. BTW), onder andere verkrijgbaar via www.bol.com
Voor meer informatie: www.leitz.com/complete

Over Leitz Complete
De Leitz Complete range biedt de professional van nu alles wat deze nodig heeft om overal ter wereld effectief en efficiënt te kunnen werken. Zowel op kantoor, als thuis of onderweg. Van premium kwaliteit notebooks en slimme accessoires voor smartphones en tablets tot de Smart Traveller range, innovatieve tassen en reisaccessoires speciaal voor de zakelijke reiziger. Leitz Complete garandeert niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar biedt alles wat je als moderne professional voor je (mobiele) werkplek nodig hebt.
 
De Esselte Groep
De Esselte Groep heeft een lange historie op het gebied van innovatieve oplossingen om modern, mobiel werken mogelijk te maken en te vereenvoudigen. De Esselte Groep is wereldwijd actief in 144 landen in 25 landen. Hiermee beschikt de Esselte Groep over een sterke portfolio met zowel internationale als lokale merken, waaronder Leitz, Rapid, Esselte en Xyron.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement