Nieuws

25-10-2016 09:23

Bunschoten mkb-vriendelijkste gemeente van provincie Utrecht

Ondernemers verkozen Bunschoten voor de vierde keer op rij tot mkb-vriendelijkste gemeente in de provincie Utrecht. Renswoude en Houten eindigden op de tweede en derde plaats in deze provincie.
 
De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland, uitgevoerd door onderzoeksbureau LexNova met steun van Flynth en de regionale verenigingen van VNO-NCW. Het is feitelijk een grootschalig onderzoek naar het lokale ondernemersklimaat waarin ondernemers zich onder meer uitspreken over het beleid in de gemeente, communicatie vanuit de gemeente en hoogte van de lokale lasten. In totaal hebben ruim 21.000 ondernemers aan het onderzoek meegewerkt, waarvan circa 1.500 in de provincie Utrecht.
 
“De gemeente Bunschoten toont door het vier maal op rij winnen van de mkb-vriendelijkste gemeenteprijs in de provincie Utrecht aan dat betrokkenheid bij ondernemers, toegankelijkheid, duidelijke communicatie en snelheid van werken van het gehele gemeentelijke apparaat gewaardeerd wordt door de lokale ondernemers,” zegt regiovoorzitter Joost Uytewaal van MKB-Nederland Midden.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement