Nieuws

11-11-2016 09:25

Computable Award voor Van Benthem & Keulen

Het Utrechtse Van Benthem & Keulen is met de VBK Transitie App verkozen tot beste ICT-project in het mkb door het vakblad Computable. Het is voor het eerst dat een advocatenkantoor deze prestigieuze award in de wacht sleept.

Een deskundige vakjury was voor 50 procent verantwoordelijk voor deze uitkomst, de andere helft werd door publieksstemmen bepaald. Vakjury en publiek waren gelijkgestemd: van de 100 punten die onder vijf genomineerden te verdelen waren, kreeg Van Benthem & Keulen er bijna 32, ruimschoots meer dan de nummer 2 (23 punten).

Murk Vlietstra, marketing manager Van Benthem & Keulen: “Door onze juridische kennis te combineren met mobiele technologie en marktbehoefte hebben wij een relevante tool ontwikkeld met een hoog niveau van gebruiksgemak. Altijd en overal beveiligd beschikbaar. Wij zien dat de juridische sector nog maar in zeer beperkte mate mobiele technologie inzet om cliënten te ondersteunen. Met de Transitie App maken wij Legal Tech tastbaar en toegankelijk voor iedereen.”

Hr-professionals en arbeidsrechtjuristen kunnen met deze kosteloze app in een beveiligde omgeving direct een ontslagvergoeding (conform Wet Werk en Zekerheid) berekenen. Desgewenst kan de uitgewerkte berekening beveiligd per e-mail worden toegestuurd. De VBK Transitie App is door Brandwave gebouwd en via Appstore en Google Play Store te downloaden. De tool is vorig jaar gelanceerd en heeft al meer dan 2.350 gebruikers.
 
Foto: Murk Vlietstra ontvangt de Computable Award uit handen van Hella Hueck.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement