ZO! Utrecht Business: nieuw netwerk voor zakelijke verbindingen


 

In 2023 start een nieuw initiatief voor ondernemers, directieleden en professionals in Midden-Nederland. ZO! Utrecht Business is een zakelijk netwerkplatform waar ontmoeten, kennis delen en inspireren centraal staan.

Utrecht Netwerk (18.500 leden) en Utrecht Business magazine slaan de handen ineen. Eigenaar van Utrecht Netwerk Godfried Boogaard en Bas van der Heijden (Utrecht Business) nemen het initiatief voor ZO! Utrecht Business.
Gezamenlijke ambitie: uitgroeien tot het belangrijkste ondernemersnetwerk van de regio Utrecht.
  

ZO! Utrecht Business 19 Januari 2023 kick-offDe nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari 2023 is het startsein voor ZO! Utrecht Business. Dan wordt het nieuwe netwerkplatform geïntroduceerd in Koetshuis de Haar. De bijeenkomst duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur. Het programma van de kick-off wordt hier binnenkort bekend gemaakt. Let op! vol=vol

Schrijf u in voor ZO! Utrecht 19-01-2022

* = verplicht veld

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Emailadres *


 

Lidmaatschap ZO! Utrecht Business 2023ZO! staat voor 'zakelijk ontmoeten' en is onderdeel van het zakelijke multimedia- en communicatieplatform Utrecht Business. ZO! is bedoeld voor ondernemers, directie en professionals uit alle sectoren. Het initiatief wil deze brede doelgroep verbinden, kennis delen over actuele onderwerpen en inzicht bieden in nieuwe ontwikkelingen.
 
  

Verslag masterclass 18 october 2022Een verrassende, stijlvolle locatie. Prachtig weer, topsprekers en een geanimeerde zaal: de eerste Masterclass van Utrecht Business was een schot in de roos. Op 18 oktober stonden in Koetshuis de Haar online marketing en digitalisering centraal. Maurits Dijkgraaf (PAQT) en Jelte van Echtelt (Laaiend) deelden hun kennis, tips en tricks over deze voor ondernemers cruciale thema’s.
 
 
Algemene voorwaarden | privacy statement