Autotestdagen Utrecht Business

Jaarlijks organiseert Utrecht Business drie autotestdagen. Deze evenementen hebben een beproefde formule: regionale dealers van verschillende merken stellen actuele modellen ter beschikking, regionale ondernemers testen deze auto’s en leggen hun bevindingen vast. Een uitgebreid verslag van de testdag wordt opgenomen in het magazine.  Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Vanaf 12.00 uur staat een lichte lunch klaar bij de startlocatie. Vervolgens vertrekken de rijders voor de testritten. We stoppen onderweg bij een aantal locaties - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun oordeel noteren en van auto wordt gewisseld. De dag wordt afgesloten met een borrel. Deelname aan de testdagen is kosteloos. Maar vol is vol, dus reageer snel.

De testdagen van Utrecht Business zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op de aanschaf of lease van een nieuwe zakelijke auto. Ook is het evenement een prima manier om in een ongedwongen sfeer andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken.
Deelname aan de testdagen is kosteloos. Wel willen wij graag weten of u binnen een jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag of u een voorkeur heeft voor een bepaald model of merk.
Deze testdag wordt u aangeboden door Utrecht Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


U rijdt met meerdere testrijders naar verschillende locaties in de regio. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 2 van Utrecht Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige zakenautotestdag. Aanmelden voor deze testdagAlgemene voorwaarden | privacy statement