De sterkste schakel

Utrecht BUSINESS is organisator van ‘De Sterkste Schakel’. De jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de provincie Utrecht. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten worden namelijk genomineerd door andere bedrijven. U bent van harte welkom om uw meest gewaardeerde businesspartners als kandidaten aan te melden voor De Sterkste Schakel Trofee 2020.

De Sterkste Schakel spoort met uw hulp bedrijven in de regio op die service en klantgerichtheid als vanzelfsprekend beschouwen. Het verlenen van uitstekende service is bepalend voor de reputatie van een onderneming. Klantgerichtheid is de pure bezieling om problemen voor klanten op te lossen.

De spelregels

 

Elk bedrijf mag meerdere kandidaten aanmelden voor de Sterkste Schakel Trofee 2020. Uiteraard is uw medewerking geheel vrijblijvend. Ook voor uw kandidaat of kandidaten zijn er geen kosten verbonden aan de deelname aan de verkiezing voor de Sterkste Schakel. Desgewenst kan een genomineerde ervoor kiezen om gebruik te maken van een uitgebreid promotiepakket. De onafhankelijke juryleden van De Sterkste Schakel beoordelen alle kandidaten nauwgezet. Onder meer aan de hand van een uitgebreide vragenlijst.

 

De uitreiking vindt plaats tijdens de feestelijke Finaleavond in het voorjaar van 2020. Een netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers zal staan.

 

Er zijn twee voorwaarden waaraan de organisatie moet voldoen om genomineerd te kunnen worden door andere bedrijven:

  1. Het (moeder, dochter of zuster) bedrijf moet minimaal 1 jaar actief zijn.
  2. Het (moeder, dochter of zuster) bedrijf moet in de provincie Utrecht gevestigd zijn.

Aanmelden kandidaten 2020

Elk bedrijf mag meerdere kandidaten aanmelden voor de Sterkste Schakel Trofee 2020. Uiteraard is uw medewerking geheel vrijblijvend. Ook voor uw kandidaat of kandidaten zijn er geen kosten verbonden aan de deelname aan de verkiezing voor de Sterkste Schakel. Desgewenst kan een genomineerde ervoor kiezen om gebruik te maken van een uitgebreid promotiepakket.

Kandidaat aanmelden

Genomineerden

Op het moment dat de genomineerden bekend zijn gemaakt zullen deze hier getoond worden.
Algemene voorwaarden | privacy statement