Advertentie

27-11-2020 11:07

Virus vrije werk- en leefruimten

Gelukkig heeft het kabinet sommige zelfstandige beroepsgroepen ontzien in hun aanpak m.b.t. de Covid19 bestrijding. Dat ontslaat de ondernemer niet zorg te dragen voor de veiligheid en comfort van en naar hun klanten. Tuurlijk zijn daar in de RIVM en GGD-instructies van belang en bepalend. Maar men kan meer doen.

Haal een OMS-i Sanity Air, of te wel de Virus killer in huis.

Dit apparaat zuivert uw lucht, en die van uw klant, in uw werkruimte van (corona) virussen, bacteriën, pollen, geurtjes en fijnstof en is daar 99,99% effectief, beter dan elk andere techniek.
Op basis van de Ultra Violet licht (UVC) zijn de virussen en bacteriën ten dode opgeschreven en zoals wij dit in een metalen behuizing hebben, niet schadelijk voor mens, dier en plant. Snel te installeren, stekker in stopcontact en go! De lucht komt na behandeling -direct- schoon terug in uw werkruimten en met 50m3 lucht per uur (grotere capaciteit mogelijk) is dit apparaat krachtig, stil en zuinig met stroom. De Sanity Air kent twee capaciteiten: BASIC 75m2 met de prijs van €795 en PLUS 250m2 met de prijs van €2160, excl. BTW. In de kleuren zwart, grijs en wit.

Deze virus killer is een integraal onderdeel van het OMS-i “Schone lucht” programma wat ook de ECOntroller levert dat continue de lucht kwaliteit meet.

Meer informatie via info@oms-i.nl
Of bestellen via www.aerosolkiller.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement