Agenda

ZO! Utrecht Business nieuwjaarsbijeenkomstIn 2023 start een nieuw initiatief voor ondernemers, directieleden en professionals in Midden-Nederland. ZO! Utrecht Business is een zakelijk netwerkplatform waar ontmoeten, kennis delen en inspireren centraal staan.

Utrecht Netwerk (18.500 leden) en Utrecht Business magazine slaan de handen ineen. Eigenaar van Utrecht Netwerk Godfried Boogaard en Bas van der Heijden (Utrecht Business) nemen het initiatief voor ZO! Utrecht Business.
Gezamenlijke ambitie: uitgroeien tot het belangrijkste ondernemersnetwerk van de regio Utrecht.

Verbinden en inspireren
ZO! staat voor ‘Zakelijk Ontmoeten’ en is onderdeel van het zakelijke multimedia- en communicatieplatform Utrecht Business.
ZO! is bedoeld voor ondernemers, mkb-directie en professionals uit alle sectoren. Het initiatief wil deze brede doelgroep verbinden, kennis delen over actuele onderwerpen en inzicht bieden in nieuwe ontwikkelingen.

Prettig informeel
Bij ZO! draait het om echte contacten. Het netwerk is prettig informeel. Persoonlijke interactie en het uitwisselen van ervaringen staan centraal. Daartoe vindt tweemaandelijks een fysiek event plaats met bekende en onbekende sprekers. 

Nieuwe handen schudden
De vorm van ZO! Utrecht Business varieert: masterclasses, workshops en thematische bijeenkomsten. Stuk voor stuk nodigen de events uit om nieuwe handen te schudden, inspirerende gesprekken te voeren en relaties op en uit te bouwen. Matchen en samenwerken staan centraal, met oog voor de gunfactor.

Kick-off op 19 januari 
De nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari 2023 is het startsein voor ZO! Utrecht Business. Dan wordt het nieuwe netwerkplatform geïntroduceerd in Koetshuis de Haar. De bijeenkomst duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur. Het programma van de kick-off wordt hier binnenkort bekend gemaakt.
Let op! vol=vol

Hoe goed wil je worden?
Alvast een tip van de sluier: special guest is Hans van Breukelen. De voormalige topkeeper gebruikt zijn levenservaring als bouwstenen voor mentale innovatie. Hans van Breukelen deelt zijn inzichten tijdens de eerste ZO! Utrecht Business. Centrale vraag daarbij: hoe goed wil je worden?


Foto Casper Rila

Schrijf je hier in voor deze ZO! Utrecht Business bijeenkomst
 

Datum

Datum/tijd
19
Januari
2023 15:00 tot 17:30

Locatie gegevens

Naam
Koetshuis de Haar
Adres
Kasteellaan 1
Postcode
3455 RR
Plaats
Haarzuilens
Google maps
Algemene voorwaarden | privacy statement