Artikel

12-11-2020 09:17

Tachtig jaar Van Benthem & Keulen: Altijd beter willen worden

Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat bestaat in 2020 tachtig jaar. “Die historie maakt ons trots. Tegelijkertijd zorgt het voor de verantwoordelijkheid om het succes van dit kantoor voor de lange termijn te bestendigen.” Het vermogen om te vernieuwen in een traditionele bedrijfstak vormt daarbij een ijzersterke troef.

Het tachtigjarig lustrum van Van Benthem & Keulen is een goede aanleiding om veranderingen in de advocatuur te duiden. “Toen ik startte, waren advocaten generalisten die zich bezighielden met alle rechtsgebieden,” zegt Anke Mulder, hoofd van de praktijkgroep Familie- en erfrecht. “Dat is nu ondenkbaar. De complexiteit van het vak vereist verregaande specialisatie.”

Daartoe beschikt Van Benthem & Keulen over een flink aantal praktijkgroepen. “We zijn alert op nieuwe aandachtsvelden die aan belang winnen,” aldus Sander Marges, lid van de praktijkgroep Corporate/M&A. “En omdat ook bestaande specialismen verder verdiepen, is schaalgrootte cruciaal om als kantoor relevant te blijven.”

Lees hier het complete verhaal

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement