Column

01-10-2021 12:02

Geautomatiseerde factuurverwerking voor Productie, Food en Maakindustrie

“Kunnen jullie ook met ons ERP systeem een koppeling realiseren?” Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt en dat snappen we maar al te goed! Want als je op zoek bent naar een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking dan is een goede integratie met je ERP systeem cruciaal. Een hoogwaardige integratie kan zelfs je proces verder optimaliseren en automatiseren. 

Geautomatiseerde factuurverwerking
De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking zijn op zichzelf al genoeg redenen om het serieus te overwegen. De verwerkingstijd wordt korter, er komt veel minder handwerk bij kijken waardoor het een minder foutgevoelig proces wordt. Facturen raken nooit meer kwijt, je hebt altijd een actueel overzicht van de status van een factuur. Dus als een leverancier belt met een vraag, kun je direct antwoord geven. Alle facturen komen in een digitaal archief, wat ook een accountantscontrole enorm vereenvoudigd. En dit is nog maar een kleine selectie uit de voordelen die je ervaart van een geautomatiseerd proces. 

Geautomatiseerde factuurverwerking met een hoogwaardige ERP integratie
Als je dan een kwaliteitsintegratie hebt met bijvoorbeeld M-Soft kunnen inkoopfacturen automatisch gematcht worden met orders en ontvangsten in M-Soft. Kostenfacturen kunnen (automatisch) gecodeerd worden op de juiste grootboekrekening en kostenplaats om vervolgens (automatisch) digitaal aangeboden te worden aan de juiste budgethouder. Bij een goede integratie met Reflex3000 betekent dit dat bijvoorbeeld de weeglijsten opgehaald kunnen worden om facturen te matchen. En voor verdere verwerking wordt ook een integratie gerealiseerd met het financiële pakket, vaak AccountView, Unit4 of Exact. 

Een hoogwaardige integratie met Isah zorgt ervoor dat bijvoorbeeld leveranciersgegevens, inkooporders en ontvangsten opgehaald worden om facturen te matchen. De boeking van de factuur kan verwerkt worden in Isah, kostenfacturen kunnen op een productieorder en verkooporder in Isah geboekt worden en ook als er maatwerk binnen Isah gerealiseerd is kan daar rekening mee gehouden worden.
Ga je dus op zoek naar een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking, kijk dan goed naar de integratiemogelijkheden. Een oplossing die draait naast je bestaande systemen is minder efficiënt dan een oplossing die samenwerkt met je ERP/financiële systeem. 

Over Easy Systems
Wij zijn specialist op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking en durven te beweren dat we de beste integraties in de markt bieden. We bieden bewezen integraties, gaan partnerships aan met partijen zoals M-Soft, Reflex. Wij zijn productpartner van Isah en bieden een gecertificeerde Isah interface die alle versies van Isah ondersteunt. Als kers op de taart, Isah zelf is één van de ruim 100 Isah gebruikers die wij tot onze klanten mogen rekenen! 

Met onze intuïtieve en slimme software, kunnen organisaties kostenvoordelen behalen. Om dit te bereiken is het gebruiksgemak van de software van groot belang. Met een eigen Development afdeling en Servicecenter kunnen we snel inspelen op wensen en behoeften van onze klanten, waardoor de klant altijd centraal staat.

Meer weten over geautomatiseerde factuurverwerking in combinatie met Isah, M-Soft of Reflex of een ander ERP? Kijk op www.easysystems.nl/business 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement