Nieuws

08-01-2019 16:24

Heeft jouw bedrijf al professionele bedrijfskleding?

Loop de Albert Heijn in en je ziet alleen maar medewerkers in AH-kleding. Hetzelfde geldt voor de medewerkers van de MediaMarkt: zij zijn direct herkenbaar voor u. Dat komt door de bedrijfskleding. Als het hele bedrijf dezelfde kleding draagt dan heeft dat alleen maar voordelen. Bedrijfskleding die u kunt aanschaffen op Reclameland.be.

Waarom zouden uw medewerkers bedrijfskleding moeten dragen?
Professionals die bedrijfskleding dragen vallen vaak op. Denk maar eens aan geüniformeerde beroepen zoals politieagent. Een ander voorbeeld: twee glazenwassers die bovenaan de ladder staan en beiden dezelfde kleding dragen. Ze zijn door hun kleding herkenbaar en vallen in positief opzicht op.  

Herkenning en erkenning
Wij van Reclameland.be merken vaak dat mensen bedrijfskleding gaan dragen om de medewerkers van het bedrijf onderscheidend te laten zijn van de mensenmassa. De mensenmassa ziet het, slaat het op, raakt gewend aan de uitstraling en denkt een volgende keer misschien wel aan uw merk of bedrijf! Eigenlijk is het dus een win-win situatie, de medewerkers lopen in veilige, herkenbare kleding en tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt er reclame voor uw organisatie gemaakt. Al met al heeft bedrijfskleding alleen maar voordelen voor uw bedrijf.

Collegialiteit
Door het dragen van bedrijfskleding raken medewerkers sneller aan elkaar gewend. Iedereen draagt hetzelfde uniform dus binnen het bedrijf valt niemand buiten de boot op het gebied van fashion. Soort houdt van soort. Daarnaast creëert het een gevoel van 'er bij horen' en trots waardoor uw medewerkers sneller zullen voldoen aan de normen en verwachtingen van uw bedrijf. Collega’s hebben het gevoel dat ze gelijk aan elkaar zijn en dat is alleen maar positief.
Bescherming en veiligheid
Misschien wel het belangrijkste als wij het hebben over het dragen van bedrijfskleding, de veiligheid en bescherming van uw medewerkers. Goede bedrijfskleding voldoet aan eisen die worden gesteld binnen een bepaalde branche en beschermt tegen gevaren van buitenaf. Op die manier kan er altijd veilig worden gewerkt binnen uw branche.

Advies nodig?
Heeft u advies nodig op het gebied van bedrijfskleding? De medewerkers van Reclameland.be hebben genoeg kennis en ervaring. Zij helpen graag verder met het maken van de juiste keuze! Laat uw T-shirts bedrukken bij Reclameland.be