Nieuws

15-05-2019 09:13

Open Dag bij graveerbedrijf Gravure85 op 23 mei

Op donderdag 23 mei van 16.00 tot 19.00 uur houdt graveerbedrijf Gravure85 uit Vianen een Open Dag voor alle klanten en andere geïnteresseerde bedrijven. In de nieuwe showroom kan onder het genot van een hapje en een drankje een uitgebreide collectie graveerwerk bekeken worden.  “De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en ons pand in Hei- en Boeicop werd veel te klein, daarom zijn we verhuisd naar De Limiet in Vianen”, aldus Edwin (chef werkplaats van Gravure85). “Nu hebben we veel meer ruimte voor onze machines en de opslag van materialen. Dus we kunnen onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Onuitwisbare gravures
Gravure85 heeft zowel machines voor freesgraveren als voor laser graveren, en beschikt als een van de weinige graveerbedrijven in Nederland over unieke fiber lasers. Daarmee zijn onuitwisbare gravures te maken.

Het graveerwerk dat de medewerkers van Gravure85 maken is heel divers. “We zijn gespecialiseerd in hoogwaardig graveerwerk voor industriële toepassingen én in stijlvolle naamplaten, monumenten en awards”, vertelt Edwin. “De ene keer graveren we RVS borden die bestand moeten zijn tegen een dagelijkse hogedrukbehandeling of tropische temperaturen, de andere keer maken we een messing plaat voor een monument of een plexiglas award met ingekleurde letters voor een TV-programma.” 

Of het graveerwerk nu vooral functioneel of juist mooi moet zijn, alle klanten krijgen bij Gravure85 persoonlijke aandacht en 100% tevredenheidsgarantie. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over Gravure85? Kijk dan op www.gravure85.nl. Heeft u belangstelling voor de open dag op 23 mei? Neem dan contact op met Monica Verbaarschot via 06-30613520 of monica@gravure85.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement