Nieuws

23-05-2019 10:32

Pand Betuwe - het perfecte Kantoor voor een Dag

Ben je ZZP’er en heb je behoefte aan een fijne flexplek? Een ruimte om een training te geven? Of om te vergaderen? Wil je klanten ontvangen? Pand Betuwe in Beesd biedt jou die ruimte. Supercentraal gelegen én weg uit de drukte. 

Petra van der Perk, algemeen directeur van vergader- en eventlocatie Het Nut in Beesd kent de verhalen van overvolle flexplekken waar je je auto niet kwijt kan. Van kantoorpanden waar je jezelf als ZZP’er niet kunt horen nadenken vanwege alle rumoer. Van freelancers die proberen te werken in een leuk koffietentje, maar daar eigenlijk niet met goed fatsoen klanten kunnen ontvangen. Laat staan trainingen geven…Dat moet anders kunnen, bedacht zij zich. Op steenworp afstand van haar event- en vergaderlocatie Het Nut42 in Beesd opende Petra daarom Pand Betuwe. “Vergaderlocaties zijn er genoeg, maar zoals Pand Betuwe zijn er maar weinig. Dit is in mijn ogen echt het perfecte Kantoor-voor-een-dag. Wie bij ons komt werken, vindt vanzelf focus en inspiratie. Onze klanten voelen zich thuis. De rust en ruimte zorgen voor een positieve werksfeer. In iedere ruimte is design gecombineerd met Hollandse frisheid en Scandinavische warmte. Ondernemers en ZZP’ers die bij ons komen werken zijn enthousiast over de sfeer en services. Alle kantoor-, vergader en trainingsruimtes verhuren we per uur, dagdeel of hele dag. Kom je flexwerken, dan heb je altijd een plek waar je alleen kunt zitten en dus ongestoord kunt werken. De Nespresso-koffie en thee is gratis. Op aanvraag verzorgen we ook lunches of een break met iets lekkers. We geven onze klanten bovendien de mogelijkheid om Pand Betuwe als professioneel post- en bezoekadres te gebruiken. Wel zo prettig om zakelijk en privé gescheiden te kunnen houden.”

Kijk voor meer informatie op https://hetnut.nl/pand-betuwe-beesd/


ZZP-Actie: Eén maand onbeperkt werken @ Pand Betuwe voor slechts € 100,-
Probeer de services nu één maand onbeperkt uit voor slechts € 100, incl. gebruik koffie, thee en water, excl. btw. Reageer snel, want deze aanbieding geldt voor de eerste 10 ZZP’ers die zich aanmelden: petra@hetnut.nl

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement