Nieuws

19-08-2019 15:02

Utrecht Business Sterkste Schakel Trofee

Heeft u een businesspartner die u zonder meer zou aanbevelen vanwege zijn klantgerichtheid? Een partner die uw eigen bedrijfsvoering naar een hoger plan tilt? Nomineer dit bedrijf dan voor de Sterkste Schakel Trofee 2019!


De Sterkste Schakel is een aansprekende trofee die reeds jaren wordt uitgereikt in verschillende regio’s. Ook uw regio gaat nu in de prijzen vallen. Het bijzondere aan de Sterkste Schakel Trofee is dat u andere bedrijven kunt aandragen. En uiteraard is het omgekeerde ook mogelijk: dat collega-ondernemers uw bedrijf nomineren!

De Sterkste Schakel Trofee is een zoektocht naar bedrijven in de regio waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. En daarvoor doen wij graag een beroep op uw netwerk en ervaring. Welk bedrijf is u bijgebleven vanwege de uitstekende service? Waar stonden medewerkers altijd klaar om problemen voor u op te lossen? Als u verschillende voorbeelden kent, kunt u ook meerdere bedrijven nomineren.

Kandidaten worden allereerst uitvoerig onderzocht en beoordeeld door een onafhankelijke jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van regiobreed opererende branche- en ondernemersorganisaties. Dit gebeurt onder meer op basis van een uitgebreide vragenlijst.

Tijdens de Finaleavond, die voorjaar 2020 plaatsvindt, maakt de juryvoorzitter bekend welk bedrijf zich winnaar mag noemen van de Sterkste Schakel Trofee 2019.

Aanmelden van kandidaten in de provincie Utrecht kan via de site:  www.utrechtbusiness.nl/de-sterkste-schakel

En natuurlijk maken we van dit aansprekende netwerkevenement ook een publicitair feestje!

Op www.utrechtbusiness.nl kunt u alle actuele ontwikkelingen rondom de Sterkste Schakel Trofee op de voet volgen.

Algemene voorwaarden | privacy statement