Nieuws

25-03-2020 10:24

Het Oude Tolhuys Helpt

Zorgend personeel en ouderen hebben hulp nodig. Wilt u iets terug doen voor de zorgverleners? Trakteer hen op een maaltijdpakket door deze te doneren voor 5,00euro. Wij leveren namens u een voedzaam geluksmoment aan hen. De komende periode wordt er veel gevraagd van zorgend personeel in ziekenhuizen, zorginstellingen en ouderenzorg. We willen deze groep helpen door een zorg weg te nemen; Het maken van een voedzame maaltijd. 

Tevens gaan wij samen met u strijden tegen het eenzaamheidsvirus. Voor ouderen is het lastig of soms onmogelijk om zelf boodschappen te doen. Door hen een maaltijd te doneren helpt u hen. Het Oude Tolhuys brengt de maaltijden naar hen die behoren tot eenzame ouderen oa. Via Stichting Eet met je hart. U kunt anoniem doneren maar ook persoonlijk waardoor wij u via telefoon of per post in contact kunnen brengen met diegene aan wie u gedoneerd heeft. Ieder contact moment is waardevol. Uiteraard is het ook mogelijk de maaltijden af te halen om zelf een geluksmoment cadeau te geven.

Bestel hier de maaltijd!

- Bij het bezorgen houden wij rekening met 1,5 meter afstand
- De maaltijden worden iedere ochtend vers bereid 
- Ons keukenteam bestaat maximaal uit drie koks
- Deze maaltijd is koel te bewaren voor twee dagen en mogelijk in te vriezen
- Betaling verloopt via een betaalverzoekje net voor de bezorging
- Bij afhalen is het mogelijk op locatie af te rekenen
 
Inmiddels bereiden we al enkele dagen maaltijden voor iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Voor maar 5 euro per persoon bieden wij op onze website elke dag twee maaltijden aan.
Deze maaltijden kunnen we op locatie bezorgen aan bedrijven of particulieren. Ze kunnen ook opgehaald worden bij Het Oude Tolhuys of Le Clochard in Utrecht

www.hetoudetolhuys.nl
 
Door ook als particulier bij ons te bestellen steun je ons initiatief en kunnen wij van grotere betekenis zijn voor onze doelgroep. Wij waarderen het heel erg wanneer dit bericht gedeeld wordt met zoveel mogelijk mensen. 
Samen met u doen wij iets terug voor het zorgpersoneel en strijden wij tegen het eenzaamheidsvirus!
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement