Nieuws

23-04-2020 20:27

Komende editie Utrecht Business - praat mee!

Ook in deze gekke tijden zijn we uiteraard 'gewoon' bezig met het maken van de komende editie van Utrecht Business. Hier vertellen we alvast wat u in die editie kunt verwachten. Wilt u meeliften op onderstaande thema's, meepraten, uw input delen met ondernemers en bestuurders in de regio Utrecht, nieuwsberichten toesturen of misschien wel vertellen over corona-innovaties binnen uw bedrijf, schroom dan niet om contact op te nemen met Ruben Jansen via ruben@vanmunstermedia.nl of 024 - 3738502

De onderwerpen die in ieder geval aan bod gaan komen:
- Productief thuiswerken van 9 tot 5
- Communiceren in crisistijd
- Creëer orde in de werkchaos
- Sterker door ellende; hoe zet je tegenslag om in kracht?
- Locatiemarketing in tijden van corona

 En verder:
-          Financiering: In deze onzekere tijden zijn ondernemers meer dan ooit gebaat bij een goede administratie, optimaal gebruik van belastingaftrek, inzicht in kostenposten en het realiseren van kostenbesparingen. Ook het verkrijging van een financiering voor bijvoorbeeld investering en innovatie is nu lastiger dan ooit. In de aankomende editie van Utrecht Business willen we graag diverse specialisten aan het woord laten die MKB-ondernemers financieel kunnen ondersteunen in de meest brede zin van het woord.

-          ICT & Cybercriminaliteit: cybercriminaliteit is sowieso een groot probleem, maarin de situatie waarin we nu verkeren een nog grotere valkuil dan ooit. Nu velen van ons thuis werken, de digitale mogelijkheden om op afstand te communiceren uitkomst bieden, zijn zowel het gevaar als de mogelijke consequenties van cybercriminaliteit een probleem waarop we bijzonder alert moeten zijn. Waar moeten ondernemers en bestuurders op letten, waar kunnen ICT bedrijven mee helpen?
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement