Nieuws

11-11-2020 14:25

Wil je mee in onze nieuwsbrief?

Je kent Utrecht Business natuurlijk van ons tweemaandelijks magazine in print en online, de website met actueel nieuws en de social mediakanalen. Met al deze kanalen samen bereiken we per maand maar liefst 25.000 MKB-ondernemers in de regio. Maar wist je dat we ook om de twee weken een nieuwsbrief versturen met de meest interessante persberichten en artikelen van dat moment? Deze nieuwsbrief wordt zeer goed gelezen en daar zijn we uiteraard erg trots op. Graag bieden we jou de mogelijkheid om uw nieuws in deze nieuwsbrief te publiceren. Dat kan door middel van een bericht en/of een banner. 

Heb je interesse, laat dan een berichtje achter voor Ruben Jansen en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op (ruben@vanmunstermedia.nl / 06-46111856)

Wil je liever een partnermailing waarin exclusief alleen jouw product of dienst uitgebreid aan bod komt? Of wil je een uitgebreider op maat gemaakt pakket waarbij we kijken hoe print en online voor jou het beste kunnen worden ingezet? Ook dat is mogelijk. Ruben vertelt je er graag meer over!

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement